Telefon +36309907126

Színtanácsadás

Ha sápadtnak, szürkének érzed magad a ruháidban, ha hiába veszel fel szép színes holmikat, mégsem érzed jól magad bennük, ha belenézel a tükörbe és az összkép valahogy nem mutat jól, akkor valószínűleg még nem találtad meg a saját színeidet.

Amit a szolgáltatás nyújt:

A színtanácsadás során színkendők segítségével állapítjuk meg, melyek azok a színek a palettáról, amelyek igazán passzolnak hozzád, és amelyekben ragyogni fogsz.

Kitérünk arra, milyen színeket használj sminkeléskor, milyen hajszín számodra az igazi, és milyen ékszereket válassz, hogy tökéletesen érezd magad.

Hogy hogyan zajlik egy tanácsadás?

Mindig beszélgetünk egy kicsit, hogy felengedjen bennetek az esetleges feszültség, hogy ne azt érezzétek, hogy itt valami varázslat vagy bűvészmutatvány folyik. Igyekszem érzékletesen elmondani, hogy mi fog történni, mit nézek, amikor felteszem a kendőket, és nektek mire érdemes figyelni, amikor ott ültök a tükör előtt. Ezek után letakarjuk a hajatokat egy sapkával vagy hajpánttal, ugyanis legtöbbünknek festett vagy a naptól, szmogtól stb. károsodott esetleg elszíneződött a haja. Egy beterítőkendővel a ruhátokat rejtjük el, hogy annak a színe se befolyásolja az eredményt. Ha megteremtettük a “steril körülményeket”, indulhat a kendőzés.

Van, aki pillanatok alatt ráhangolódik a színekre, és tűpontosan látja, melyik árnyalat hogyan lép kölcsönhatásba az arcával, míg másoknak kicsit több időre van szüksége. Ilyenkor sincs semmi probléma, mert addig próbálgatjuk a kendőket, amíg mindenki rá nem érez, hogyan változtatják meg a színek.

Ha találunk egy hozzád nagyon passzoló színt, akkor ötleteket adok ahhoz, hogyan érdemes viselned, mivel variálhatod, milyen színekkel alkothatsz ütős kombinációkat.

A kendőzés végén úgynevezett színcsokrok segítségével állapítom meg, hogy az adott évszaktípuson belül mely altípusba tartozol, vagyis melyek azok a színek a palettáról, amik igazán kiemelik az arcod előnyös adottságait.

Végül elmondom, milyen hajszín áll neked jól és megmutatom azt is, milyen színekkel érdemes sminkelned, milyen kiegészítőkben gondolkodj.

Mindezek után olyan tudás birtokában leszel, amelyek megkönnyítik és felgyorsítják számodra a ruha- és sminkvásárlást és megkímélik a pénztárcádat attól, hogy feleslegesen költs olyan holmikra, amiket úgysem fogsz hordani.

A program időtartama: 1 -1,5 óra

Ára: 39.900 Ft

Ha úgy érzed, szívesebben osztanád meg az élményt barátnőiddel, kollégáiddal, anyukáddal, barátoddal, férjeddel, páros és csoportos színtanácsadásra is lehetőség van. Ebben az esetben maximum 5 fős lehet a csoport, hogy mindenkire kellő idő és figyelem jusson.

A tanácsadás időtartama: 3-4 óra

Ára: 29.900 Ft/fő

Vedd fel velem a kapcsolatot

Írj nekünk