Telefon +36309907126

Színtanácsadás

Ha sápadtnak, szürkének érzed magad a ruháidban, ha hiába veszel fel szép színes holmikat, mégsem érzed jól magad bennük, ha belenézel a tükörbe és az összkép valahogy nem mutat jól, akkor valószínűleg még nem találtad meg a saját színeidet.

Amit a szolgáltatás nyújt:

A színtanácsadás során színkendők segítségével állapítjuk meg, melyek azok a színek a palettáról, amelyek igazán passzolnak hozzád, és amelyekben ragyogni fogsz.

Kitérünk arra, milyen színeket használj sminkeléskor, milyen hajszín számodra az igazi, és milyen ékszereket válassz, hogy tökéletesen érezd magad.

Hogy hogyan zajlik egy tanácsadás?

Mindig beszélgetünk egy kicsit, hogy felengedjen bennetek az esetleges feszültség, hogy ne azt érezzétek, hogy itt valami varázslat vagy bűvészmutatvány folyik. Igyekszem érzékletesen elmondani, hogy mi fog történni, mit nézek, amikor felteszem a kendőket, és nektek mire érdemes figyelni, amikor ott ültök a tükör előtt. Ezek után letakarjuk a hajatokat egy sapkával vagy hajpánttal, ugyanis legtöbbünknek festett vagy a naptól, szmogtól stb. károsodott, esetleg elszíneződött a haja. Egy beterítőkendővel a ruhátokat rejtjük el, hogy annak a színe se befolyásolja az eredményt. Ha megteremtettük a “steril körülményeket”, indulhat a kendőzés.

Van, aki pillanatok alatt ráhangolódik a színekre, és tűpontosan látja, melyik árnyalat hogyan lép kölcsönhatásba az arcával, míg másoknak kicsit több időre van szüksége. Ilyenkor sincs semmi probléma, mert addig próbálgatjuk a kendőket, amíg mindenki rá nem érez, hogyan változtatják meg a színek.

Ha találunk egy hozzád nagyon passzoló színt, akkor ötleteket adok ahhoz, hogyan érdemes viselned, mivel variálhatod, milyen színekkel alkothatsz ütős kombinációkat.

A kendőzés végén úgynevezett színcsokrok segítségével állapítom meg, hogy az adott évszaktípuson belül mely altípusba tartozol, vagyis melyek azok a színek a palettáról, amik igazán kiemelik az arcod előnyös adottságait.

Végül elmondom, milyen hajszín áll neked jól és megmutatom azt is, milyen színekkel érdemes sminkelned, milyen kiegészítőkben gondolkodj.

Mindezek után olyan tudás birtokában leszel, amelyek megkönnyítik és felgyorsítják számodra a ruha- és sminkvásárlást és megkímélik a pénztárcádat attól, hogy feleslegesen költs olyan holmikra, amiket úgysem fogsz hordani.

A program időtartama: 1,5 óra
Ára: 39 900 Ft

Ha úgy érzed, szívesebben osztanád meg az élményt barátnőiddel, kollégáiddal, anyukáddal, barátoddal, férjeddel, páros és csoportos színtanácsadásra is lehetőség van. Ebben az esetben maximum 5 fős lehet a csoport, hogy mindenkire kellő idő és figyelem jusson.

A program időtartama: 2-4 óra
Ára: 29 900 Ft/fő

Stílustanácsadás

Ha bizonytalan vagy, hogy milyen a testalkatod, hogy milyen fazonok, szabásvonalak, színek, trendek állnak jól, ha nem tudod, hogyan hangsúlyozd magadon az előnyös részeket, gyere el hozzám stílustanácsadásra és segítek!

Amit a szolgáltatás nyújt:

Felmérem, hogy milyen testalkat típusba tartozol leginkább, és megmutatom, melyek számodra az előnyös ruhadarabok, valamint azt is elmagyarázom, miért. Tippeket kapsz a vásárláshoz, hogy legközelebb már szakértő szemmel válogass a kínálatból és magabiztosan válaszd ki a hozzád illő holmikat.

Megbeszéljük, milyen színeket hordj, milyen kiegészítőkben érdemes gondolkodnod, hogyan dobd fel a szettedet egyszerűen.
Kitaláljuk ez életmódodhoz, munkádhoz, mindennapi szituációidhoz legjobban passzoló outfiteket, és kitérünk arra, miként építs be a ruhatáradba olyan darabokat, amelyeket különleges alkalmakra is bátran felvehetsz.

A tanácsadás után tudatosan fogsz vásárolni, el tudod dönteni, mit tarts meg az otthoni ruháidból és mit vegyél fel reggelente.

A stílustanácsadásra jöhetsz egyedül, ebben az esetben csak veled fogok foglalkozni, minden felmerülő kérdésedre választ kapsz és magabiztosan távozol.

A program időtartama: 1,5 óra
Ára: 39 900 Ft

Ha úgy érzed, szívesebben osztanád meg az élményt barátnőiddel, kollégáiddal, anyukáddal, barátoddal, férjeddel, páros és csoportos stílustanácsadásra is lehetőség van. Ebben az esetben maximum 5 fős lehet a csoport, hogy mindenkire kellő idő és figyelem jusson.

A program időtartama: 2-4 óra
Ára: 29 900 Ft/fő

Kombinált stílus és színtanácsadás

Amennyiben egy komplett szolgáltatásra vágysz, és a színeid mellett a testalkatoddal, a hozzád illő fazonokkal is szeretnél tisztában lenni, válaszd a kombinált tanácsadást!

A tanácsadáson rövid beszélgetés után megismertetlek a színelmélettel, mesélek neked a színek fontosságáról és jelentőségéről, majd színkendők segítségével megállapítjuk, hogy melyik évszaktípusba, illetve annak altípusába tartozol.

Megismertetlek számos színkombinációval, javaslatokat teszek, hogyan érdemes hordanod a saját színeidet és mit kezdj a kevésbé előnyösekkel.

Megmutatom, milyen színeket használj, ha sminkelsz, milyen kiegészítőket hordj és kitérünk a hajszínekre is.

Rövid kávészünet után a testalkat-elemzéssel folytatjuk, egy tükör előtt felmérjük az arányaidat, illetve azokat a pontokat, amelyeket érdemes hangsúlyoznod.

Megnézzük milyen fazonok a legelőnyösebbek, milyen hosszú szoknyákat hordj, hol vágjon el a nadrág szára, érdemes-e övet hordanod.

Mutatok neked néhány egyszerű öltözködési trükköt, és kitérünk arra is, hogyan érdemes összeállítani egy alapruhatárat.

A körülbelül 3 órás tanácsadás végére rengeteg új információval fogsz gazdagodni és tudatosan fogod összeállítani a szettjeid, kiválogatni a ruhatárad és az üzletekben is könnyebb lesz vásárolni.

Mindezzel nem csak időt, hanem rengeteg pénzt is spórolhatsz!

A program időtartama: 3 óra
Ára: 59 900 Ft

Ha úgy érzed, szívesebben osztanád meg az élményt barátnőiddel, kollégáiddal, anyukáddal, barátoddal, férjeddel, páros és csoportos stílustanácsadásra is lehetőség van. Ebben az esetben maximum 5 fős lehet a csoport, hogy mindenkire kellő idő és figyelem jusson.

A program időtartama: 4-6 óra
Ára: 44 900 Ft/fő

Közös vásárlás

Ha úgy érzed, fogalmad sincs, hogy az üzletekben milyen ruhákat vegyél le a fogasról, ha rengeteg ruhát próbálsz fel, mégis csalódottan távozol, ha túl sokszor fordul elő veled, hogy a megvásárolt holmik csak állnak a szekrényedben, mert nem érzed igazán jól benne magad vagy nem illik a többi darabhoz, ha órákig bolyongsz üzletről üzletre, mégsem veszel semmit, akkor válaszd ezt a szolgáltatást! A program végén gyönyörű ruhákkal és önbizalommal telve mész haza.

Amit a szolgáltatás nyújt:

A vásárlást egy rövid megbeszéléssel kezdjük, amelynek során felmérjük, milyen ruhadarabokra van szükséged, attól függően, hogy éppen milyen élethelyzetben vagy. Felfrissíthetjük a munkahelyi vagy a szabadidős ruhatárad, de ha a játszótéren szeretnél jól mutatni kényelmes, de vagány szettekben, azt is megoldjuk.

Ezután sok türelemre és vállalkozókedvre lesz szükséged, mert próbafülkéről próbafülkére járunk és rengeteg ruhát kell majd felpróbálnod. Megmutatom, milyen színek, szabásvonalak állnak jól neked, miket érdemes leemelned a polcról és mi az, amit nagy ívben kerülj el. Elmagyarázom, miért van az, hogy amiket másokon csodálatosnak látsz, rajtad nem mutatnak jól és miért próbáld ki azokat a darabokat, amikre eddig esetleg rá sem néztél.

A program időtartama: 4 óra
Ára: 49 900 Ft/óra
Minden további óra: 13 900 Ft

Vásárlás alkalomra

Ha egy különleges programra készülsz és szeretnél biztos lenni abban, hogy a hozzád és az alkalomhoz leginkább illő ruhában jelensz meg az eseményen, segítek megtalálni a megfelelőt.

Amit a szolgáltatás nyújt:

Megbeszéljük, milyen alkalomra készülsz, és milyen szempontokat kell figyelembe vennünk. Előzetesen felmérem neked a kínálatot, majd sok-sok próba után kiválasztjuk a színben és szabásvonalban tökéletes darabot és a hozzá illő kiegészítőket.

A program ára: 13 900 Ft/óra

Gardróbrendezés

Átrendezzük a ruhatárad, hogy többé ne kelljen kerülgetned a szekrényedben évek óta feleslegesen lógó ruhadarabokat.Célom

Amit a szolgáltatás nyújt:

A program során alaposan átnézzük a ruháidat és kiszelektáljuk az elavult, előnytelen holmikat. Felmérjük, hogy a testalkatodhoz milyen szabásvonalak passzolnak és milyen színek állnak jól. Megnézzük, mit mivel érdemes kombinálnod, hogyan használhatsz egyes darabokat többféle alkalomra is. Szetteket állítunk össze, megmutatom, hogyan frissítheted fel a megunt outfitjeidet.

Ára: 13 900 Ft / óra

Menyasszony styling

Egy esküvő minden pár életében nagyon fontos esemény.

A menyasszony ruhája, frizurája és sminkje pedig meghatározó, hiszen az erről készült felvételek egy életen át elkísérnek minket, így felemelő érzés, ha ezekre elégedetten tudunk visszatekinteni.
Nagyon sokan választanak rosszul ruhát a nagy napra, különféle elvárásoknak, eszményképeknek, megálmodott ideáknak engedve, miközben figyelmen kívül hagyják, hogy a testalkatukhoz, a színtípusukhoz, a személyiségükhöz, a választott helyszínhez igazából mi illene.
Tapasztalatom szerint ilyenkor nagyon hasznos egy szakértő szem, ha valaki higgadtan, szakmai tudással felvértezve kíséri végig a ruhaválasztást, a kiegészítők megtalálását, a megfelelő smink megálmodását, a frizura kitalálását és nem a barátnők, rokonok sokszor elfogult, sokszor nagyon szubjektív véleményére támaszkodunk.
Ha szeretnéd a tökéletes ruhát viselni a nagy napon, amely illeszkedik rád, kifejezi a személyiséged, amelyben nem kell feszengened, akkor válaszd a menyasszony styling szolgáltatást és végigkísérlek ezen a hosszú, de szép folyamaton, szakmai tanácsokkal segítelek, őszinte leszek hozzád de maximálisan figyelembe veszem az elképzeléseidet és az álmaidat.
Lehetőség van a vőlegény, a koszorúslányok és az örömanyák öltözékének kitalálására/megvásárlására is, a csomag tartalma és ára a megbeszéltek szerint alakul.

A program időtartama: változó
Ára: megegyezés szerint

Szín és stílus workshop

Havi rendszerességgel tartok workshopot 4-5 főnek, ahol kis csoportban ismerkedhetsz meg a színeiddel és testalkatoddal.

Rengeteget tanulhatsz a színekről és fazonokról úgy, hogy nem csak a saját, hanem mások szemszögéből is ismerkedhetsz azokkal.Egy kellemes napot ígérhetek neked, igazi kikapcsolódást, tartalmas énidőt, ahol mindenkire jut idő, és minden kérdésedre választ kapsz.

Hogy hogyan töltjük a napot?

Rövid ismerkedés és beszélgetés után a színtípus-elemzésekkel kezdünk, amelyen amellett, hogy mesélek nektek a különböző évszaktípusokról, a színek tulajdonságairól és arról, miért fontos ez nektek, megtudhatjátok, mely színek állnak jól a palettáról, milyen típusba és annak altípusába tartoztok.
Tanácsot adok, hogyan hordjátok a színeiteket, mit keressetek az üzletekben, szót ejtünk a megfelelő hajszínről, a hozzátok passzoló sminkszínekről és a hordható kiegészítőkről is.

A testalkat-elemzés során beszélünk a testalkatokról, megállapítjuk, a te alkatodhoz milyen fazonok, szabásvonalak állnak jól.
Megismerhettek néhány egyszerűen alkalmazható öltözködési trükköt, és tippeket kaptok ahhoz, hogyan állítsatok össze egy alapruhatárat, amelyben egymással jól kombinálható darabok szerepelnek.

Így egy komplex tudással válogathatjátok át a ruhatáratokat vagy indulhattok el vásárolni, amellyel rengeteg időt és pénzt spórolhattok meg.

A program időtartama: 5-6 óra
Ára: 29 900 Ft/fő

Konzultáció

Ha már jártál nálam tanácsadáson, vagy vásároltunk együtt és szeretnéd kicsit felfrissíteni a tudásod, esetleg elbizonytalanodtál néhány szín vagy szabásvonal tekintetében, leülhetünk egy újabb konzultációra, amelyen tisztázzuk a felmerült kérdéseket. Ha abban szeretnél segítséget kapni, hogy a következő szezonra mivel bővítsd a ruhatárad, pl. milyen szabású télikabátot keress, vagy egy meghatározott eseményre mit vegyél fel, akkor is fordulj hozzám bizalommal.

A program időtartama: 1-2 óra
Ára: 13 900 Ft/óra

Külső-belső harmónia csomag

Bármelyik Sensitive Style tanácsadás mellé választhatsz egy önismereti tanácsadást is, ha nem csak a külsőddel, hanem a belsőddel is szívesen foglalkoznál.

Varga Szilvi coach segít neked megtalálni az esetleges önbizalomhiányod gyökerét, hogy a változás belülről fakadjon és a lehető legsugárzóbb legyen a külsőd.

Ha ezt a csomagot választod, akkor az általad kért tanácsadás mellé kapsz egy önismereti tanácsadást is.

Önismereti tanácsadás Varga Szilvia Coach segítségével

Úgy gondolod, rendszeresen ismétled korábbi hibáidat és nehezen tudsz változtatni, továbblépni? Negatív gyermekkori mintáid akadályoznak abban, hogy magabiztos, tudatos, felnőtt életet élj? Szeretnéd tudni, hogyan és miben változtass, hogy kiegyensúlyozott és boldog legyél, hogy legyen önbizalmad és elérd a céljaidat? 

Ebben segíthet neked az önismeret. A tanácsadás során az ún. tranzakcióanalízis módszerét alkalmazom. Amikor találkozunk, beszélni fogunk arról, hogy Te miben szeretnél fejlődni, mit engednél el és miben lépnél előre? Kérdezni foglak magadról, családodról, munkádról, céljaidról, nehézségeidről. Ezek alapján közösen eldöntjük, mely területekre koncentrálunk:

  • „Milyen munka való nekem? Érdemes-e pályát váltanom?”
  • „Hogyan szerezhetnék több önbizalmat? Hogyan adhatok/kaphatok több elismerést? Hogyan fogadjam a kritikát?”
  • „Hogy mondjak nemet? Hogy kommunikáljak hatékonyan, érthetően?”
  • „Hogy oldjam meg (pár)kapcsolati problémáimat? Hogyan legyek együttműködő anélkül, hogy alázatos vagy lázadó lennék?”
  • „Mi a célom az életemben? Miért halogatom a következő lépéseket? Hogy tudnám elengedni a megfelelési kényszert?”

A beszélgetésben Szilvi végig nyitott, pártatlan, segítő, támogató módon, ítélkezés, bírálat és elvárás nélkül segít neked, hogy megtaláld a gyökerét, az okát a jelenlegi helyzetednek és hogy változtatni tudj rajta gyorsan, hatékonyan.

Amivel neked kell készülnöd, az a nyitottság, elkötelezettség, változtatni akarás! Mert nélküled nem megy!

Várunk szeretettel:

Varga Szilvia Edit
Mediátor, coach, empatikus kommunikáció szakértő

Turcsányi Marcsi
Stylist, szín- és stílustanácsadó

A program időtartama: 3-5 óra
Ára: a választott Sensitive Style tanácsadás ára + 19 900 Ft

Vedd fel velem a kapcsolatot

Írj nekünk