Telefon +36309907126

Találd meg a stílusod – mutasd meg magad!

A stílusos megjelenés, a vásárlás és az öltözködés egyszerűen a szenvedélyem, és ez nem csak akkor okoz örömet, ha magamat öltöztetem, hanem akkor is, amikor másokat.

Újságíróként és hírszerkesztőnként kezdtem a pályafutásom, de a szakmában eltöltött 15 év alatt nem volt olyan időszak, amikor barátaim, kollégáim, ismerőseim ne biztattak volna arra, hogy foglalkozzam komolyabban azzal, hogy másoknak segítsek öltözködni.

A választóvonal az életemben a gyerekeim megszületése volt, a kislányom érkezése után világossá vált, hogy nem tudom folytatni a korábbi munkám, napi nyolc és fél óra kötött munkaidő plusz több óra utazás már nem fért volna bele az életünkbe. Így egyre komolyabban foglalkoztatott a gondolat, hogy a szenvedélyem munkává és hivatássá változtassam.

Kutatni kezdtem a lehetőségeket, hogy hogyan adhatok ennek keretet. Nagyon alapos és lelkiismeretes vagyok, épp ezért fontos volt számomra, hogy az ösztönös tudásom mögé biztos elméleti ismereteket és hátteret szerezzek. A korábbi munkahelyemtől kapott végkielégítésemet befektetésként használtam a jövőmbe: elvégeztem a Mod’Art International divatiskola stylist majd színtanácsadó képzését, ahol a szakma elismert képviselőitől tanulhattam, és meggyőződtem arról, hogy helyem van a szakmában.

Közben a Facebookon elindítottam Sensitive Style nevű oldalamat, ahol naponta új inspirációkkal, ötletekkel, tippekkel jelentkezem, a visszajelzések pedig azt mutatják, hogy az embereket érdekli és foglalkoztatja a megjelenésük, egyre többen érzik azt, hogy ehhez érdemes profi tanácsadó segítségét igénybe venni.

Többféle szolgáltatást nyújtok, igyekeztem úgy kialakítani a választékot, hogy mindenki megtalálja azt, ami neki a legkényelmesebb. Vállalok szín- és stílustanácsadást, tartok workshopokat, csinálok gardróbrendezést és közös vásárlásra is lehetőség van. Minden kérést igyekszem teljesíteni, így pédául menyasszonyokat is öltöztettem már, de segítettem különböző alkalmakra, fotózásokra is felöltözni, valamint céges rendezvényeken is részt vettem.

Szolgáltatásaim
Célom

A célom az, hogy mindenki felismerje, egy kis odafigyeléssel nagyon sokat változtathatunk a megjelenésünkön, némi tudatossággal alakíthatjuk mások véleményét rólunk.

Lehet, hogy egyesek a számukra tökéletes szabásvonalakat keresik, míg mások elvesznek a saját gardróbszekrényükben vagy az üzletek kínálatában. Az is lehet, hogy valakinek már csak a hozzá igazán passzoló színek ismerete hiányzik a stílustárából.

Én megoldást nyújtok, bármi is legyen, amiben bizonytalanok.

Ha szeretnél változni, változtatni, várlak szeretettel!

Turcsányi Marcsi

06309907-126

marcsi.turcsanyi@gmail.com

Vedd fel velem a kapcsolatot

Írj nekünk