Telefon +36309907126

Közös vásárlás

Ha úgy érzed, fogalmad sincs, hogy az üzletekben milyen ruhákat vegyél le a fogasról, ha rengeteg ruhát próbálsz fel, mégis csalódottan távozol, ha túl sokszor fordul elő veled, hogy a megvásárolt holmik csak állnak a szekrényedben, mert nem érzed igazán jól benne magad vagy nem illik a többi darabhoz, ha órákig bolyongsz üzletről üzletre, mégsem veszel semmit, akkor válaszd ezt a szolgáltatást! A program végén gyönyörű ruhákkal és önbizalommal telve mész haza.

Amit a szolgáltatás nyújt:

A vásárlást egy rövid megbeszéléssel kezdjük, amelynek során felmérjük, milyen ruhadarabokra van szükséged, attól függően, hogy éppen milyen élethelyzetben vagy. Felfrissíthetjük a munkahelyi vagy a szabadidős ruhatárad, de ha a játszótéren szeretnél jól mutatni kényelmes, de vagány szettekben, azt is megoldjuk.

Ezután sok türelemre és vállalkozókedvre lesz szükséged, mert próbafülkéről próbafülkére járunk és rengeteg ruhát kell majd felpróbálnod. Megmutatom, milyen színek, szabásvonalak állnak jól neked, miket érdemes leemelned a polcról és mi az, amit nagy ívben kerülj el. Elmagyarázom, miért van az, hogy amiket másokon csodálatosnak látsz, rajtad nem mutatnak jól és miért próbáld ki azokat a darabokat, amikre eddig esetleg rá sem néztél.

A program időtartama: 4 óra

Ára: 49 900 Ft + minden további megkezdett óra 13 900 Ft

Vedd fel velem a kapcsolatot

Írj nekünk