Telefon +36309907126

Stílustanácsadás

Ha bizonytalan vagy, hogy milyen a testalkatod, hogy milyen fazonok, szabásvonalak, színek, trendek állnak jól, ha nem tudod, hogyan hangsúlyozd magadon az előnyös részeket, gyere el hozzám stílustanácsadásra és segítek!

Amit a szolgáltatás nyújt:

Felmérem, hogy milyen testalkat típusba tartozol leginkább, és megmutatom, melyek számodra az előnyös ruhadarabok, valamint azt is elmagyarázom, miért. Tippeket kapsz a vásárláshoz, hogy legközelebb már szakértő szemmel válogass a kínálatból és magabiztosan válaszd ki a hozzád illő holmikat.

Megbeszéljük, milyen színeket hordj, milyen kiegészítőkben érdemes gondolkodnod, hogyan dobd fel a szettedet egyszerűen.

Kitaláljuk ez életmódodhoz, munkádhoz, mindennapi szituációidhoz legjobban passzoló outfiteket, és kitérünk arra, miként építs be a ruhatáradba olyan darabokat, amelyeket különleges alkalmakra is bátran felvehetsz.A tanácsadás után tudatosan fogsz vásárolni, el tudod dönteni, mit tarts meg az otthoni ruháidból és mit vegyél fel reggelente.

A stílustanácsadásra jöhetsz egyedül, ebben az esetben csak veled fogok foglalkozni, minden felmerülő kérdésedre választ kapsz és magabiztosan távozol.

A tanácsadás időtartama: 1,5-2 óra

Ára: 39.900 Ft

Ha úgy érzed, szívesebben osztanád meg az élményt barátnőiddel, kollégáiddal, anyukáddal, barátoddal, férjeddel, páros és csoportos stílustanácsadásra is lehetőség van. Ebben az esetben maximum 5 fős lehet a csoport, hogy mindenkire kellő idő és figyelem jusson.

A tanácsadás időtartama: 3-4 óra

Ára: 29.900 Ft/fő

Vedd fel velem a kapcsolatot

Írj nekünk