Telefon +36309907126

Kombinált stílus és színtanácsadás

Amennyiben egy komplett szolgáltatásra vágysz, és a színeid mellett a testalkatoddal, a hozzád illő fazonokkal is szeretnél tisztában lenni, válaszd a kombinált tanácsadást!

A tanácsadáson rövid beszélgetés után megismertetlek a színelmélettel, mesélek neked a színek fontosságáról és jelentőségéről, majd színkendők segítségével megállapítjuk, hogy melyik évszaktípusba, illetve annak altípusába tartozol.

Megismertetlek számos színkombinációval, javaslatokat teszek, hogyan érdemes hordanod a saját színeidet és mit kezdj a kevésbé előnyösekkel.

Megmutatom, milyen színeket használj, ha sminkelsz, milyen kiegészítőket hordj és kitérünk a hajszínekre is.

Rövid kávészünet után a testalkat-elemzéssel folytatjuk, egy tükör előtt felmérjük az arányaidat, illetve azokat a pontokat, amelyeket érdemes hangsúlyoznod.

Megnézzük milyen fazonok a legelőnyösebbek, milyen hosszú szoknyákat hordj, hol vágjon el a nadrág szára, érdemes-e övet hordanod.

Mutatok neked néhány egyszerű öltözködési trükköt, és kitérünk arra is, hogyan érdemes összeállítani egy alapruhatárat.

A körülbelül 3 órás tanácsadás végére rengeteg új információval fogsz gazdagodni és tudatosan fogod összeállítani a szettjeid, kiválogatni a ruhatárad és az üzletekben is könnyebb lesz vásárolni.

Mindezzel nem csak időt, hanem rengeteg pénzt is spórolhatsz!

A program időtartama: 3-4 óra

Ára: 59 900 Ft

Ha úgy érzed, szívesebben osztanád meg az élményt barátnőiddel, kollégáiddal, anyukáddal, barátoddal, férjeddel, páros és csoportos stílustanácsadásra is lehetőség van. Ebben az esetben maximum 5 fős lehet a csoport, hogy mindenkire kellő idő és figyelem jusson.

A program időtartama: 4-6 óra
Ára: 44 900 Ft/fő

Konzultáció

Ha már jártál nálam tanácsadáson, vagy vásároltunk együtt és szeretnéd kicsit felfrissíteni a tudásod, esetleg elbizonytalanodtál néhány szín vagy szabásvonal tekintetében, leülhetünk egy újabb konzultációra, amelyen tisztázzuk a felmerült kérdéseket. Ha abban szeretnél segítséget kapni, hogy a következő szezonra mivel bővítsd a ruhatárad, pl. milyen szabású télikabátot keress, vagy egy meghatározott eseményre mit vegyél fel, akkor is fordulj hozzám bizalommal.

A program időtartama: 1-2 óra

Ára: 13 900 Ft/óra

Vedd fel velem a kapcsolatot

Írj nekünk